Elektriciteitswerken voor uw nieuwbouw

Geef uw nieuwbouw in de regio van Rillaar meteen een efficiënt en toekomstgericht elektriciteitsnetwerk. Bij de opmaak van de plannen en uw wensen betrekt u gerust Electro Gert voor advies en het uitwerken van het project. Hierdoor worden uw elektriciteitswerken door een ervaren en erkende aannemer uitgevoerd.

Persoonlijke begeleiding

De zaakvoerder van de Vlaams-Brabantse firma bezorgt u een persoonlijke service door langs te komen en uw wensen te bespreken. Ook de materialen worden gekozen op aangeven van uw voorkeuren en budget. Om u te overtuigen ontvangt u een gepersonaliseerde offerte. Vraag het advies van uw elektricien.

Materiaalkeuze

Electro Gert gaat aan de slag met een breed assortiment aan producten en merken. U mag er op vertrouwen dat ieder gebruikt materiaal van een hoge kwaliteit is. Bij iedere project wordt er rekening gehouden met de omvang van de werken en het beschikbare budget. Er wordt onder andere gewerkt met:

  • Dobiss
  • Niko
  • Vynckier
  • Legrand
  • Deltalight

Maatwerk

Het bedrijf zorgt in de eerste plaats voor de basiselektriciteit met de plaatsing en installatie van elektrische leidingen, stopcontacten, lichtpunten, schakelaren en zekeringskasten. Maar het kan uw elektriciteitsnetwerk helemaal op maat van uw woning en wensen voorzien met ook domotica en alarmsystemen.

Contact

Elektriciteitswerken in Rillaar en omstreken zijn een klus voor Electro Gert. Bel vandaag nog om een eerste afspraak te maken.