ALARMSYSTEMEN

Je woning of bedrijfsgebouw optimaal beveiligen? Wij zorgen voor een goed werkend en kwalitatief alarmsysteem. Wij installeren alarmsystemen in de ruime regio van Rillaar.

Erkende installateur

Bij Electro Gert voeren we niet enkel elektriciteitswerken uit, we zijn ook een erkende beveiligingsonderneming. Wij plaatsen een alarmsysteem op maat, zodat je je veilig voelt in je eigen woning. Wij hebben verschillende alarmsystemen, zodat er voor elk budget mogelijkheden zijn. Van super eenvoudig tot meer complex: wij denken met je mee.

Merken van topkwaliteit

Bij Electro Gert kiezen we bewust voor betaalbare, maar uiterst kwalitatieve merken van alarmsystemen. Zo kunnen we je veiligheid garanderen. De systemen zijn stuk voor stuk super gebruiksvriendelijk en passen perfect in elk interieur. Al onze systemen vallen eenvoudig te bedienen, vaak met één knop of badge.

Zelf een alarmsysteem laten plaatsen?

Wens je een alarmsysteem te laten plaatsen in de regio van Rillaar? Wij zorgen voor een snelle en vakkundige plaatsing. Contacteer ons voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.