DOMOTICA

Meer levens- en wooncomfort? Met domotica speel je het klaar. Wij installeren een waaier aan domoticasystemen in woningen en bij bedrijven. 

Automatische poorten, verlichting, verwarming, muziek, … Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie en automatiseren waar nodig.

Merken van topkwaliteit

Wij werken op het vlak van domotica met topmerken als Dobiss en Loxone. Zo kunnen we je de nodige kwaliteit garanderen. Alle domotica kan zowel in nieuwbouw als in bestaande panden geïnstalleerd worden. Als ervaren installateur kunnen we je een correcte plaatsing verzekeren en geniet je van een langdurige garantie. Wij kiezen bewust voor merken die een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding bieden en uitblinken in gebruiksgemak.

Meer dan enkel domotica

Bij Electro Gert zijn we thuis in domotica, maar je kan ook alle elektriciteitswerken door ons laten uitvoeren. Ook het installeren van een alarmsysteem is voor ons een koud kunstje.

Zelf het gemak van domotica ervaren?

Vragen over domotica of wens je een aantal mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons. We denken graag met je mee en komen met een interessante en vrijblijvende offerte op de proppen.