ELEKTRICITEITSWERKEN

Elektriciteit van A tot Z 

Voor alle mogelijke elektriciteitswerken in de regio Rillaar/Aarschot zit je goed bij Electro Gert. Van kleine klus tot het leggen van een volledig nieuw netwerk, klaar voor keuring. 

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we thuis in elektriciteit en zorgen we voor een vakkundige plaatsing of herstelling. Je kan ons inschakelen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op onze expertise in elektriciteit en verlichting. 

Een persoonlijke aanpak 

Electro Gert staat voor een persoonlijke aanpak en een zeer correcte prijs. De meewerkend zaakvoerder garandeert een piekfijn resultaat en blijft gedurende de werken contacteerbaar. Jouw wensen en voorkeuren staan centraal en er wordt steeds rekening gehouden met je budget. Een transparante en duidelijke offerte zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Kwalitatieve materialen 

Electro Gert zweert bij kwalitatieve materialen en merken. Zo kunnen we de nodige kwaliteit garanderen. Voor elk budget hebben we de nodige oplossingen in huis. Of het nu gaat om elektrische leidingen, stopcontacten, lichtpunten, schakelaars of een zekeringskast: wij begeleiden je bij het maken van de juiste keuze. Trouwens ook voor domotica en alarmsystemen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Het renoveren van je elektriciteit

Noem ons gerust een specialist in het renoveren en vernieuwen van elektriciteit. Wij vervangen je verouderde elektriciteit en brengen dit terug helemaal in orde. Wij zorgen ervoor dat jouw netwerk makkelijk de keuring doorstaat en er weer jaren tegenaan kan. Indien gewenst maken wij de afspraak met de keurder. Zelfs daar hoef je dus niet wakker van te liggen. Ideaal als je net een wat ouder huis hebt gekocht of wanneer jouw elektriciteit toe is aan een upgrade.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het vernieuwen van hun elektriciteit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Elektriciteitswerken die dienen uitgevoerd te worden in de regio Rillaar? Reken op Electro Gert. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij behandelen je aanvraag met zorg. 

Van begin tot afwerking