Ontdek het nut van domotica

Domotica leek lang een toepassing voor futuristische gebouwen maar ondertussen is het eigenlijk niet meer weg te denken uit uw woning of bedrijf. Er wordt reeds veel geautomatiseerd en dit geldt ook voor uw persoonlijke leefomgeving. Schakel Electro Gert uit Rillaar in om deze vernieuwende wereld naar u toe te brengen.

Gebruiksvriendelijk systeem

Ervaar de vele opties die domotica voor u te bieden heeft. Uw elektricien plaatst het in de meest uiteenlopende gebouwen voor een gebruiksvriendelijk en duurzaam resultaat. U kan uw nieuwbouw er meteen mee uitrusten. Door middel van een handige touchscreen bestuurt u de verwarming, verlichting, gordijnen, rolluiken, audio of video.

Betrouwbaar merk

Electro Gert gebruikt net als bij de andere elektriciteitswerken eveneens een betrouwbaar en kwaliteitsvol merk voor de installatie van de domotica. Vanuit Rillaar komt de zaak naar u toe om het systeem van Dobiss te plaatsen. Het merk biedt een perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

Elektriciteitsnetwerk

Informeer bij uw veelzijdige elektriciteitszaak om een totaalpakket aan elektriciteit te voorzien. Uw gebouw, nieuwbouw of renovatie, wordt in één moeite uitgerust met een volledig elektriciteitsnetwerk van zekeringskasten tot stopcontacten. Daarbij wordt de domotica geïnstalleerd of klaargelegd om later verder uit te bouwen.

Contact

Maak op een verstaanbare manier gebruik van de nieuwste technologieën en vraag snel informatie bij Electro Gert.